Vandring i södra Stockholm

Stockholm Stockholm, Sverige

Välkommen på en fin naturvandring bland vår och försommarfägring. Vandringen är ca 5 km. och vi stannar till och äter medhavd matsäck där vi hittar en fin utsikt. Ta på dig lämplig klädsel efter väderlek, vandringen är på slät mark och stigar i södra Stockholm, en kikare kan alltid vara bra att ha med också. ...

Läs mer

Medlemsfika med Sverigevänligt mingel

Stockholm Stockholm, Sverige

Medlemsträff i huvudstaden. Vi umgås och är politiskt inkorrekta tillsammans i huvudstaden. Föreningen bjuder på fika. Mötesplatsen skickas ut per mail dagen innan. Kolla din skräppost om du inte fått något. Välkommen! Vi fria svenskar i Stockholm bygger nu en stark kamratskap, ett andrum i mångkulturen och anordnar regelbundet Sverigevänliga aktiviteter av olika slag.

Älgarås familjefest 2024

Svenskarnas hus Västra långgatan 29, Älgarås, Sverige

Den 6 juni bjuder Det fria Sverige in till stor familjefest i och kring Svenskarnas hus i Älgarås. Det blir hoppborgar, lekar, tipspromenad, underhållning och mycket mer. Ett varierat utbud av mat, dryck och glass ser till att hålla hela familjen glad.

Sommarfesten 2024

Svenskarnas hus Västra långgatan 29, Älgarås, Sverige

Årets största evenemang är Det fria Sveriges sommarfest i Älgarås. Hundratals fria svenskar firar tillsammans med utländska besökare hela dagen och kvällen, och vi gör det nu för sjunde året i rad!

Skaffa Biljetter 100.00kr – 400.00kr