Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Releasefest och föreläsning: F. Roger Devlin – Den sexuella utopin vid makten

27 maj 2023 @ 14:00 - 18:00

495.00kr

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available

Storsäljaren som skakade en hel värld kommer nu äntligen på svenska! I en väl genomarbetad översättning släpps F. Roger Devlins ”Den sexuella utopin vid makten” (Sexual Utopia in Power) den 27 maj. Detta firar vi med en releasefest i Stockholm dit den amerikanska författaren kommer och föreläser om sitt verk, svarar på dina frågor och finns tillgänglig för boksignering.

Kan du inte komma men vill gärna ha boken ändå? Förbeställ den så bjuder vi på frakten, och ser till att den skickas till dig direkt när den släpps!

Om boken

Vad gick egentligen snett med den sexuella revolutionen på 1900-talet? Vari ligger bristerna i denna sexuella utopi, så omhuldad av feminister? Allt skulle ju bli så bra.

Roger Devlins bok Den sexuella utopin vid makten förklarar hur dagens förhållningssätt till sex, familjeliv, förhållandet man-kvinna och liknande frågor visar på ett Västerland i fritt fall. Kvinnor är förvirrade, familjer går i kras, män demoniseras, alltför få barn föds, lagar favoriserar kvinnor på ett horribelt sätt.

Det är främst män som begeistrats av Devlins analyser eftersom de är den sexuella revolutionens tydligaste offer. Till och med de konservativa rörelserna har svikit männen, enligt Devlin. Men boken är viktig för hela den nya högerrörelsen genom sin skarpa kritik. Den lockar även kvinnliga läsare. Devlin beskriver sig som ”aktivist för kvinnors plikter”.

I sju essäer och resonerande bokrecensioner beskriver Devlin vad som gick fel när den sexuella revolutionens utopi kom till makten. Han gör det med ett blixtrande intellekt och en god dos esprit, vilket har gjort boken till en stor succé.

När och var är releasefesten?

Bokreleasen och föreläsningen sker i södra Stockholm den 27 maj, exakt adress skickas ut till anmälda deltagare samma vecka som evenemanget går av stapeln. Evenemanget pågår mellan 14:00 och 18:00. För dig som också bokar in dig på VIP-middagen pågår så klart evenemanget betydligt längre.

Vad händer på releasefesten?

Förutom att boken görs tillgänglig för första gången så kommer det finnas gott om möjlighet att umgås och prata med andra gäster. Från scenen kommer förutom författaren själv också Ernst Robert Almgren (maskulint.se) och Jalle Horn (Logik förlag) att tala. Det kommer även finnas möjlighet att handla från en del av Logik förlags övriga utbud på plats.

Vilken biljett ska jag boka?

  • I den ordinarie biljetten ingår inträde till releasefesten, ett exemplar av boken, lättare tilltugg och ett glas bubbel. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor till författaren och Logik förlags medarbetare.
  • I VIP-biljetten ingår allt i den ordinarie biljetten, plus reserverade platser längst fram under föreläsningen. Efter evenemanget åker vi gemensamt till en av Stockholms mest anrika restauranger där du får möjlighet att umgås i en betydligt mindre grupp tillsammans med så väl Devlin som förlagets medarbetare. I priset ingår en utsökt trerättersmeny och ett vinpaket (alkoholfria alternativ möjliga) i ett avskiljt rum för maximal möjlighet till intressanta diskussioner.

Details

Date:
27 maj 2023
Time:
14:00 - 18:00
Cost:
495.00kr
Event Categories:
,

Venue

Stockholm
Stockholm, Sverige + Google Map

Organizer

Det fria Sverige
Phone
08-51 97 16 31
Email
kontakt@detfriasverige.se
View Organizer Website