Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vintersolståndet i Södra Stockholm

21 december @ 20:00 - 23:00

50.00kr

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vuxen/ungdom
16 år och äldre
50.00 kr
Obegränsat
Barn under 15 år
0.00 kr
Obegränsat

Följ med på en upplevelse ute i vår vackra natur under stjärnorna tillsammans med ett gemytligt sällskap och fira in vintersolståndet. En ceremoni kommer att hållas och där det traditionsenligt kommer att tändas ett solkors för att åkalla solen, gudarna, andar och väsen som är omkring oss. Efter ceremonin kommer tid för att umgås, ta del av värmen runt elden och kanske äta och dricka något gott. Det kommer att bjudas på grillkorv och bröd att grilla över elden och vill man ha med sig annat att äta och dricka så får man göra det.

Eftersom evenemanget hålls utomhus är det viktigt att klä sig efter väder. Eftersom det kommer vara mörkt ute och inga gatljus finns att tillgå där vi befinner oss så är det bra att ta med sig en ficklampa. Information om vart evenemanget hålls skickas ut till de som anmält sig ca en dag innan det äger rum. Det kostar 50 kr att delta på evenemanget vilket täcker de inköp och kostnader för denna tillställning. Eventuellt överskott kommer att gå till direkt till föreningen. Barn under 15 år går gratis vilket går att anmäla separat.

Så låter detta intressant så anmäl dig nu! Sista anmälningsdag är tisdagen den 19 december 2023.

 

Detaljer

Datum:
21 december
Tid:
20:00 - 23:00
Kostnad:
50.00kr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Det fria Sverige
Telefon
08-51 97 16 31
E-post
kontakt@detfriasverige.se
Visa Arrangör-webbplats

Har du fått mejl om att ditt medlemskap har pausats?
Detta kan vara felaktigt. Dubbelkolla alltid först på på din medlemssida huruvida ditt medlemskap är aktivt eller inte.