Evenemang från Det fria Sverige

Fira pingst med Svenskarnas kyrka i Skåne

Svenskarnas hus i Vollsjö Heingebergsvägen 324, Vollsjö, Sverige

På pingstafton bjuder Svenskarnas kyrka till föredrag och högmässa i Svenskarnas hus i Skåne. Det är första gången som denna församling (som har ansökt om att bli en intresseförening i Det fria Sverige) träffas för att fira gudstjänst.

OSA Nu Gratis

Vandring i södra Stockholm

Stockholm Stockholm, Sverige

Välkommen på en fin naturvandring bland vår och försommarfägring. Vandringen är ca 5 km. och vi stannar till och äter medhavd matsäck där vi hittar en fin utsikt. Ta på dig lämplig klädsel efter väderlek, vandringen är på slät mark och stigar i södra Stockholm, en kikare kan alltid vara bra att ha med också. ...

Läs mer

Vandring bland östgötska runstenar

Norrköping Norrköping, Sverige

Vi tar en tur i ett område med gott om runstenar av ursprunglig karaktär, som kännetecknas av enkla slingor och tydliga budskap. Blir det tid över kommer vi eventuellt besöka Sveriges största arkeologiska utgrävning. Vi samlas klockan 11 vid Max Hamburgerrestaurang vid resecentrum i Norrköping. Sedan kommer vi åka i bilar till de olika platserna.

OSA Nu Gratis

Medlemsfika med Sverigevänligt mingel

Stockholm Stockholm, Sverige

Medlemsträff i huvudstaden. Vi umgås och är politiskt inkorrekta tillsammans i huvudstaden. Föreningen bjuder på fika. Mötesplatsen skickas ut per mail dagen innan. Kolla din skräppost om du inte fått något. Välkommen! Vi fria svenskar i Stockholm bygger nu en stark kamratskap, ett andrum i mångkulturen och anordnar regelbundet Sverigevänliga aktiviteter av olika slag.

Öppningsfest för Svenskarnas hus i Skåne

Svenskarnas hus i Vollsjö Heingebergsvägen 324, Vollsjö, Sverige

Äntligen dags för den officiella öppningen av Svenskarnas hus i Skåne. Brandattacken mot fastigheten förändrar ingenting, utan vi tänker hålla en hejdundrande öppningsfest! Tillsammans visar vi att inget stoppar fria svenskar som bestämt sig för någonting.